Bilen

Ger dig koll på att köpa, sälja och äga bil

Köra bil

Det ska vara tryggt och enkelt att köra bil. Våra bilexperter berättar vad du ska tänka på när du har barn i bilen. Och missa inte heller artikeln om vår hämtservice, en tjänst som gör att du slipper en massa besvär när bilen ska på verkstad.

Filtrering
shadow

Drulleskydd - det där lilla extra i din försäkring

Spilld glass i baksätet, en trasig fönsterhiss eller kanske en liten olyckshändelse när Ikea-kartongen ska pressas in i bagageutrymmet. Drulleskydd finns där när olyckan är framme.

Läs mer härarrow
shadow

Gör så här om du råkar ut för en viltolycka

Det inträffar runt 48 000 viltolyckor om året i Sverige. Under höstmånaderna är risken för att träffa på vilt på vägarna som störst. Här är tipsen som gör resan tryggare.

Läs mer härarrow
shadow

Oväntad hjälp fixade vardagspusslet

Familjen Lindqvists bil blev påkörd och behövde repareras. Med hjälp av Hämtservice fick de Volvon körd till verkstaden och kunde själva ratta en hyrbil under hela reparationstiden.

Läs mer härarrow
play-button
shadow

Allt om bilbarnstolar

Gör resan trygg och rolig för de yngsta passagagerna. Viktigast är förstås att de sitter säkert i babyskydd, bilbarnstol eller på en bältesstol/kudde.

Se hela avsnittet härarrow
shadow

Succéspelet är tillbaka med nya utmaningar

Vårt roliga mobilspel avslöjar vem som är tryggast bakom ratten. Nu väntar nya utmaningar med mörkerkörning, vilt och andra överraskningar. Håller du måttet?

Läs mer härarrow
play-button
shadow

Åh nej, en stor repa i lacken! Så slipper du verkstadsstrulet

Suck, någon har skadat din bil och smitit från parkeringen. Att hinna ta bilen till verkstan känns nästan omöjligt. Och hur ska du klara dig utan bilen? Ta det lugnt, det finns hjälp att få.

Se hela avsnittet härarrow
Laddar... Visa fler artiklar