Bilen

Ger dig koll på att köpa, sälja och äga bil

Skador och olyckor

Tips för en tryggare körning och hur du kan hantera situationen om olyckan ändå inträffar.

Filtrering
shadow

Drulleskydd - det där lilla extra i din försäkring

Spilld glass i baksätet, en trasig fönsterhiss eller kanske en liten olyckshändelse när Ikea-kartongen ska pressas in i bagageutrymmet. Drulleskydd finns där när olyckan är framme.

Läs mer härarrow
shadow

Gör så här om du råkar ut för en viltolycka

Det inträffar runt 48 000 viltolyckor om året i Sverige. Under höstmånaderna är risken för att träffa på vilt på vägarna som störst. Här är tipsen som gör resan tryggare.

Läs mer härarrow
shadow

Oväntad hjälp fixade vardagspusslet

Familjen Lindqvists bil blev påkörd och behövde repareras. Med hjälp av Hämtservice fick de Volvon körd till verkstaden och kunde själva ratta en hyrbil under hela reparationstiden.

Läs mer härarrow
shadow

Succéspelet är tillbaka med nya utmaningar

Vårt roliga mobilspel avslöjar vem som är tryggast bakom ratten. Nu väntar nya utmaningar med mörkerkörning, vilt och andra överraskningar. Håller du måttet?

Läs mer härarrow
play-button
shadow

Åh nej, en stor repa i lacken! Så slipper du verkstadsstrulet

Suck, någon har skadat din bil och smitit från parkeringen. Att hinna ta bilen till verkstan känns nästan omöjligt. Och hur ska du klara dig utan bilen? Ta det lugnt, det finns hjälp att få.

Se hela avsnittet härarrow
shadow

Så undviker du stenskott

Det smäller till på rutan och stenskottet är ett irriterande faktum. Men det finns några saker du kan tänka på för att minska risken och minimera skadan.

Läs mer härarrow
Laddar... Visa fler artiklar