Bilen

Ger dig koll på att köpa, sälja och äga bil

Åh nej, en stor repa i lacken! Så slipper du verkstadsstrulet

play-button
shadow

Du kommer ut på parkeringsplatsen och upptäcker att någon har kört på din bil. Lacken är skadad och plåten är intryckt. Men ta det lugnt – med Hämtservice kan du få bilen lagad på utan att lämna hemmet.

Parkeringsskador är mycket svåra att skydda sig mot och med bilen på verkstan blir både arbets- och familjeliv ofta betydligt omständligare. Ja, risken är stor att du nickar igenkännande eftersom det inträffar tusentals parkeringsskador varje år. Vad värre är att runt 20 000 smiter från olycksplatsen. Kvar blir du och din skadade bil. Inte ens en liten lapp om vem som har kört på dig…

Frågorna hopar sig. Hur tar vi bilen till verkstan? Hur länge blir den borta? Vem skjutsar barnen till träningarna? Och hur tar jag mig till jobbet?

Ta det lugnt. Med Hämtservice hämtar vi din skadade bil hemma hos dig eller på jobbet, kör den till verkstan och lämnar tillbaka den vid din dörr när skadorna är åtgärdade.

 

shadow

Oväntad hjälp fixade vardagspusslet

Familjen Lindqvists bil blev påkörd och behövde repareras. Med hjälp av Hämtservice fick de Volvon körd till verkstaden och kunde själva ratta en hyrbil under hela reparationstiden.

Läs mer här
shadow

Succéspelet är tillbaka med nya utmaningar

Vårt roliga mobilspel avslöjar vem som är tryggast bakom ratten. Nu väntar nya utmaningar med mörkerkörning, vilt och andra överraskningar. Håller du måttet?

Läs mer här