Bilen

Ger dig koll på att köpa, sälja och äga bil

Succéspelet är tillbaka med nya utmaningar

shadow

Ratta Rätt 2 är spelet som avslöjar vem som har bäst koll i trafiken. Utmana din familj, vänner och kollegor i vårt roliga mobilspel. Håll i ratten!

Spela vårt roliga mobilspel Ratta Rätt 2!

Mobilspelet Ratta Rätt är tillbaka med nya och kluriga utmaningar. Nu gäller det att hantera mörkerkörning, vara vaksam på viltet som lurar i vägkanten och andra utmaningar som dyker upp i trafiken. Som vanligt är det den bilist som har koll på bromsen och tänker säkert som kommer att lyckas bäst.

Klicka på länken nedan så kan du avgöra om du har den reaktionsförmåga, omdöme och fingertoppskänsla som krävs för att erövra en topplacering i Ratta Rätt 2. Ta chansen att åter utmana din sambo, kollegan eller moster i en underhållande kamp om titeln som bästa bilist.

Men vi på Trygg-Hansa vet att verkligheten kan vara betydligt allvarligare än i spelets värld. Vi hjälper tusentals kunder varje år som har krockat och det är allt från små plåtskador till betydligt allvarligare trafikolyckor. När det gäller krock mellan två eller flera fordon så är det påkörning bakifrån som är den vanligaste orsaken. Så håll avstånd och bromsa!

Vi hoppas att den nya utgåvan av Ratta Rätt ger dig en stunds avkoppling och nöje – men också att du och dina medspelare reflekterar över de utmaningar som vi dagligen möter i trafiken.

Spela vårt roliga mobilspel Ratta Rätt 2!

shadow

Allt om bilgarantier

Vilka garantier ingår när jag köper en ny eller begagnad bil? Vår bilexpert förklarar vad nybilsgaranti, vagnskadegaranti och rostskyddsgaranti betyder. Garanterat bra läsning.

Läs mer härarrow