Bilen

Ger dig koll på att köpa, sälja och äga bil

Kvinna som sträcker ut hand med bilnycklar.
shadow

Hyra ut bilen – har du koll på vad som gäller?

Det har blivit populärt att hyra ut sin bil till andra privatpersoner. Här kommer några saker du bör känna till kring din försäkring om du ska hyra ut bilen.

Läs mer härarrow
shadow

Spara pengar och minska utsläpp med klimatsmart körning

Kanske är du en av de som kommer att resa mer med bil framöver? Då kan det vara bra att känna till hur du kan minska kostnader och koldioxidutsläpp med mer klimatsmart körning men även hur d…

Läs mer härarrow
shadow

Så tar du hand om bilen för att spara pengar och öka säkerheten

Med rätt underhåll av din bil går det att spara både tid och tusenlappar. Du ökar också säkerheten för dig själv och andra. Här går vi igenom vad du behöver veta när det kommer till verkstad…

Läs mer härarrow
shadow

Guide när du ska köpa begagnad bil

Det är mycket man behöver tänka på när man köper bil privat. Därför har vi gjort en checklista som gör det enklare för dig komma ihåg det viktigaste.

Läs mer härarrow
shadow

Succéspelet är tillbaka med nya utmaningar

Vårt roliga mobilspel avslöjar vem som är tryggast bakom ratten. Nu väntar nya utmaningar med mörkerkörning, vilt och andra överraskningar. Håller du måttet?

Läs mer härarrow
shadow

Ta med din hund i bilen

Visst ska hunden få följa med i bilen men det finns en del saker du måste tänka på. Säkerheten är lika viktig för din hund som för dig och alla andra i bilen.

Läs mer härarrow
Laddar... Visa fler artiklar